Volg ons op
Een lespakket of educatief materiaal bestellen?

Onze missie

Care4Education werd opgericht uit een droom van vier vroedvrouwen. Een droom om (aanstaande) ouders in België van correcte, gelijkaardige en evidence-based informatie te voorzien. Vier vroedvrouwen staken de handen in elkaar om zo professionals te ondersteunen in het geven van gezondheidspromotie.

Wie zijn we?

Vanuit onze droom om (aanstaande) ouders correct te informeren zijn we vertrokken. Vroedvrouwen met ruime ervaring in het geven van workshops, lessen en lezingen sloegen de handen in elkaar en startten met het bedenken van concepten en ontwikkelen van lespakketten en educatief materiaal. Op deze manier hopen we professionals te ondersteunen in het geven van uniforme en correcte gezondheidspromotie.

Care4Education ontwikkelt interactieve lespakketten en educatief materiaal voor het geven van infomomenten en workshops op een leuke manier.

Naast het ontwikkelen van kant en klare lespakketten, geven we ook zelf workshops aan ouders en lezingen aan andere professionals, al dan niet in samenwerkingen met andere collega’s.

Heb je altijd al een bepaald thema willen uitwerken voor bijvoorbeeld huisartsen, apothekers, laboranten… maar kom je er niet toe of wil je samenwerken? Contacteer ons dan zeker.

 

Van zorgverleners, voor zorgverleners en ouders

Wetenschappelijk onderbouwd materiaal

Interactief en duurzaam materiaal

Missie

Stel je voor, alle (toekomstige) ouders in Vlaanderen krijgen dezelfde op evidentie gebaseerde informatie, op verschillende plaatsen, van verschillende professionals… Een droom die werkelijkheid kan worden.

Ons team

Hallo daar! Wij zijn Yoika, Elke en Joke, de fiere oprichters van Care 4 Education.

Yoika Olieslagers

Elke Notebaert

Joke Muyldermans

Bestel jouw materiaal online

Helder & interactief educatief materiaal, samengesteld door professionals. Ontdek ons educatief materiaal om gezondheidspromotie aan (toekomstige) ouders te geven.

Care 4 Education VOF

Mechelsebaan 12,
3190 Boortmeerbeek

Contactgegevens